keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Rölliä katsomassa

 tänään sain vihdoin hommattua vahakankaan ihanan pirtsakka

olipa todella kiva ja antoisa päivä, aamusta yksi kaveri laittoi viestiä vietäiskö tytöt seurakunnan parkkikerhoon ja ite kuntosalille no tottahan toki... mentiin tropiikin kuntosalille hups se ei ollutkaan enää siinä missä ennen,ja leikkipaikkaki purettu pois :( no päästiin vanhoilla zumbalipuilla, olisi kuulema aikaisemmin pitänyt vaihtaa kumma kun ei lehdessäkään ole lukenut mitään.. oli mahtava tehdä liikkeitä..huomasin et liian pienillä punteilla oisi saanut lisätä painoja..no sit toiselta ystävältäni tuli viestiä et lähdettäiskö katsomaan Rölliä no tottahan toki, minun tytölle eka kerta kun elokuvissa, hieman oli lapselle liian pitkä mut muuten itse tykkäsin röllin huumori jotenki puree minuun.. siks se on yksi suosikkini..http://fi.filmtrailer.com/cinema/11633/R%C3%B6lli+ja+kultainen+avain+elokuva+leffa+trailerit.html  tuolla hieman esimakua elokuvasta varmaan tulee ostettua sit se dvdkin kun tulee..

olin tehnyt muutamavuosi sitten valmiiks isoäidin neliöistä peiton, ja tänään päätin aloittaa virkkaamaan reunuksen et ois jotenki viimeistellyn näköinen no parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Eilen illalla kuulin et serkkupojastani on tullut isä ja tyttäreni sai pikkuserkun, joten onnea hänelle ja hänen perheelleen tuon runon kautta..

joo meidän sukuun ei ole tyttäreni jälkeen yhtään tyttöä  syntynytkään kaikki on saaneet ainoastaan poikia..

Voi sitä onnea, pientä ja somaa 
niin kaunista ja aivan omaa. 
Nauti hetkistä, kiiruhda älä 
unohda maailman kiire ja sälä. 
Tuokiot nuo muistiisi paina 
muistele huonoina hetkinä aina. 
Seuraa pienen kasvua ripeää 
joskus ihanaa, joskus niin kipeää. 
On vauvasi teini, ennen kuin huomaa, 
silloin muistosi kanssaan jaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti