maanantai 7. lokakuuta 2013

Maanantain mutinattuossa vihdoin kuvat tyttäreni piirtämistä tiskirätit, vietiin samalla mummille ja Kati-mummulle samalla kun mentiin kemiin hautajaisiin..
Eilen oli kunnon toimintapäivä aamusta leivoin tyttärien kans pipareita en jaksanut kuvata kuin yhden piparin ja se on minun joulublogissa http://evenjoulu.blogspot.fi/ täällä näin..
tyttö kans innoissaan koristeli.. sit kauhealla kiireellä kamppeet kasaan ja lähettiin Kuusamon tropiikkiin andry brits puistoon ja uimaan... harmi lasten allas ja pore allas oli suljettu..
Kohta puolin tässä lähetään viemään tyttäret muskariin ja ite kauppaan ja sit käydään Pirjon päiväkahvilla ja illasta sit muskari..
Voi tätä alle neljävuotiaan mielikuvitusta..
tässä yks päivä se tuumas et kun paljon kaivaa lapsena nenää niin tulee isona sit pyllynkarvoja, no seuraavana päivänä se tuumas et äiti miksi et ole aikoinaan uskonut äitiäs ja isääs, mä et miten niin kun sulla on pyllyn karvoja..no justiinsa
sit oon tässä miettinut net koskas oikeen alkaa kuolemasta puhumaan ottaen huomioon et isäni vasta kuollut, no sit tässä yks ilta selitti et hänen koulukaverinsa oli juossut tien yli ja jäi auton alle ja sit sille tuli siivet selkään ja siitä tuli enkeli.. kovasti selittää koulukavereista ja tytöllähän on koulu portailla..
et tää on toisaalta lapsen kans antoisaa aikaa kun on noin pieni vielä mut muuten omasta mielestä iso tyttö ja ihana ku pieni lapsi sanoo äiti minä rakastan sua, mikään ei oo niin ihanaa... mut toisaalta toi uhma ikä kiukkua... voi hyvä tavaton miksi sitä ei voi nätisti pyytää esimerkiksi mehua vaan huudetaan MEHUAAAA!!!!!!!
mut jos noin pyydetään niin takapuolenihan ei varmasti penkistä nouse.. ja yhtä asiaa oon miettinyt kun loppukeväästä ja kesällä ja alkusyksyllä ois helppo kuskata lasta harrastuksissa ku ei tarvi pukea ( osaa ite mut vetkuttelee) ja pääsis helposti pyörällä niin eipä juuri oo harrastuksia... mut sit ku alkaa harrastukset ilmatki on jo niin kylmät et alkaa se taistelu, ja kohta lumi tulee maahan niin ei pääse pyörälläkään niin silloin joka päivälle jotain menoa.. jotenki nurin kurista..
mua huvittaa ku jotku niin oottaa talvea, mut joo miksi ei jos ei tarvis joka hiton kerta ku johonki lähtee niin varata niin kamalasti aikaa.. ja tapella lapsen kans, meillä ainaki vielä toimii toi käänteispsykologia et jos haluan lapsen jotain saada tekevän niin sit kiellän...
mut nyt hyvää viikon alkua kaikille, ja voi et ootan lauantaita pääsen käsityömessuille ja kaiken lisäksi yksin...
vaikka kuinka elämässä oisi murheita niin silti pitää sitä iloa etsiä ja tehdä semmoisia asioita mistä nauttii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti