lauantai 9. helmikuuta 2013

Pohdintoja

tästä on tullut todellakin päiväkirja, julkinen sellainen... taas tullut pohdittua elämää, vasta kuullut todella ikäviä uutisia nuoruuden tutusta, et ihme jos selviytyy.. toivottavasti suojelus enkelit on läsnä..
Ja olen ihmetellyt elämää kun jatkuvasti saa fb lukea kun nuoria ihmisiä on kadoksissa, et mikä tätä maailmaa vaivaa.. Onko ne nuoret itse karanneet vai mitä ihmettä  niille sattunut, vielä saa olla kiitollinen kun oma lapsi on silmien alla mut entä sitten kun kasvaa...kuinkahan hysteerinen äiti sitä on kun lapsi teini ikäisenä...
no eilen tuli vaihdettua 4kilon kahvakuula 8 kilon kahvakuulaan ja torstaina ostin 3kilon käsipainot... jos tässä alkais kiinteytyyn..
tässä oli torstain päivän paikallislehdessä lasten aivokasvaimista, et kuinka hyvä ennuste niissä on.. 3/4 paranee pysyvästi, tuli ihanan  helpottunut olo voi ton kun ois saanut jo lukea kesällä... ja kyllä uskon et minun rakas nuori tyttö on sen parantujien puolella, hyvä tilanne koulussa pystyy normaalisti kulkeen kanuuna otettu pois et pääsee saunassa kulkeen... ootetaan kesää et pääsee kunnolla saunomaan ja uimaan..
pitää tässä joku päivä tehdä listaa mitkä asiat elmässä on hyvin.. ja mistä saan olla onnellinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti