perjantai 5. huhtikuuta 2013

ulkoilua
olimme tässä kaksi viikkoa kemissä reissussa, ja nyt tää viikko kotona, laitan lähipäivinä siltä reissulta kuvia..
eilen tuli uusin meidän perhelehti, yhdestä jutusta meinasin saada melko raivarin kun ajattelenki tilannetta.. itseä on aikoinaan koulussa kiusattu, ja arvet se on kieltämättä jättänyt.. niin et järkyttävää et syöpälapsia kiusataan koulussa, en voi käsittää... ja sit vielä et jotku vanhemmat kieltäneet koulussa puhumasta ettei omalapsi vaan ahdistu, haloo ne syöpalapset jos ketkä tarvitsevat tukea ei yhtään enempää tarvi murheita... en siis voi käsittää, ehkä tää raivostuminen mulla johtuu siitä kun tää kosketti aivan liian läheltä, jos mun rakasta kiusattais tälleen niin sais varoa...
no onhan se tietenki lapsille/nuorille jos ei tiedä mistä on kyse ihmeellistä et eka on niin pitkään pois ja sit kun tulee takas niin täysin muuttuneena mut siinä on opettajien ym. aikuisten tehtävä kertoa avoimesti mistä johtuu... toivottavasti yksikään lapsi ei joudu enää kestämään tommoista ja muutenkaan kiusaamista..
päätin et lopetan laihduttamisen mut silti aion syödä terveellisesti ja säännöllisesti ja liikkua paljon, katotaan miten käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti