perjantai 9. elokuuta 2013

elokuun kymppi kohta


 tänään neiti leikki retkellä oloa jälleen kerran kuljettaa lelut toiseen huoneeseen et hän on retkellä, ja tällä kertaa se teki kartanki kyllä se niin antaumuksella sitä tekikin, jossain tuolla kartassa on laitalan luomutilakin.. pitäähän se olla et tyttö osaa serkkujen luo mennä :)
 lähettiin eilen ajatuksia karkuun mustikkaan, meillä täällä päin on tämmöisiä muurahaiskekoja aika paljonki.. varsinki pururadan varrella... kokoa voi verrata tyttöön joka on noin metrin pitkä..
meillä täällä päin on aika paljon poroja tällä kertaa tiellä vastassa oli tämmöinen hellyyttävän söpö poro...
oon tänään tehnyt mustaherukka piirakan ja voileipäkakun tekeytymään et huomenna koristelen kun on ystäväni tulossa seurakseni juhlistamaan vanhenemistani,, eli tunnin päästä on minun synttärini... ja lapsen takiaki niitä on pakko viettää sille on niin tärkeitä kaikki syntymäpäivät ja nimipäivät, varmasti lapseni suusta kuulen monta kertaa huomenna et hyvää syntymäpäivää äiti, on se niin rakas...
ja tähän vielä lapsen suusta juttu, isäpuoleni kysyi tytöltä et mitä isi tekee työkseen, isi on meijerillä töissä vastas siihen tomerasti et pilviä.. kun olimme lenkillä pururadalla ja meijerin savupiipusta tuli savua niin sit tyttö hoksas et isi tekee töissä pilviä..
puhuimme ystäväni kans politiikkaa..ku kaikki ruoka on niin pirun kallista, et miks ei oteta just terveellisitä ruuista kasviksista ja vihanneksista ym. terveellisistä sitä arvolisä  veroa pois ja lisätä vaikka ne suoraan tupakkaan ja alkoholiin ja muihin epäterveellisiin... vois vaikka täysjyväpastan esim. veron siirtää suoraan siihen valkoiseen makarooniin joka taas ei oo terveydelle niin hyväksi..ja sais linja-autoihin ja juniin olla samat alennukset työttömille kuin eläkeläisille, ja raivostuttaa ku linja-auto on kalliimpi matkustaa kuin junalla ja täällä ei edes ole rautatietä..voi kunpa pääsis päättämään ite kaikista asioista, ois paljon yksinkertaisemmat sävelet..säästetään oikeista asioista et järki käteen..mut nyt nukkumaan... aamusta taas touhuamaan

ai niin mun kummipojalla ja siskon tytöllä alkanut ihan  uusi vaihe elämässä, varhais lapsuus on nyt takana päin ja koululaisen elämä alkanut aloittivat nyt sit eka luokan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti