keskiviikko 29. tammikuuta 2014

elämän pohdintoja

Jos olet ihmetellyt, miksi pyöri(n/t) usein kuin väkkärä, vastaus tulee tässä:
Vähän aikaa sitten havaittiin , että nuorena vaivannut ADHD on muuttunut ilmiöksi nimeltä ITTVH – Iän Tuoma Tarkkaavaisuuden Vajaus Häiriö. Naisilla oireet alkavat huomattavasti miehiä aikaisemmin, joten tarkkana sisaret!
Näin se ilmenee: Päätän pestä autoni. Lähtiessäni kohti autotallia huomaan postia eteisen pöydällä. Päätän selata postin läpi ennen kuin menen pesemään autoa. Tarkistan myös puhelimen vieressä olevat postiin menevät kutsukortit.
Laitan autonavaimet pöydälle ja rypistän roskapostin roskakoriin, joka on pöydän alla. Silloin huomaan roskakorin olevan täynnä. Niinpä päätän laittaa kutsut takaisin pöydälle ja käydä tyhjentämässä roskakorin.
Mutta sitten tajusinkin, että kun kerran olen viemässä roskia ulos ja roskalaatikko sattuu olemaan lähellä postilaatikkoa, voin aivan hyvin laittaa kutsuihin ensin postimerkit ja viedä ne samalla laatikkoon.
Otan postimerkkikuoren esiin ja huomaan, että jäljellä on vain yksi postimerkki. Lisää postimerkkejä on pöytälaatikossa työhuoneessani, joten lähden kohti työpöytääni, jonka päällä huomaan kokistölkin, jota olin ollut juomassa.
Jotta en merkkejä etsiessäni kaataisi kokista pitkin pöytää, siirrän sitä hieman syrjään.Huomaan, että kokis on alkanut hieman lämmetä ja päätän viedä sen jääkaappiin.
Matkalla jääkapille huomaan ikkunalla kukan, joka kaipaa pikaista kastelua. Lasken kokiksen ikkunalaudalle ja huomaan lukulasini, joita olen etsinyt koko aamun.
Ajattelen, että on varminta viedä lasit työpöydälleni heti sen jälkeen kun olen kastellut kukan. Lasken lasit takaisin ikkunalaudalle ja menen täyttämään kastelukannua kun siinä samassa huomaan TVn kaukosäätimen. Joku on jättänyt sen keittiön pöydälle.
Tajuan, että illalla katsellessani telkkaria tarvitsen kaukosäädintä, mutta todennäköisesti en muista, että se on keittiön pöydällä, joten päätän viedä sen oikealle paikalleen kunhan vain ensin kastelen kukat.
Kaadan vähän vettä kukalle, mutta suurin osa läiskyy lattialle. Joten laitan kaukosäätimen takaisin keittiön pöydälle ja haen pyyhkeitä, joilla kuivaan läikyttämäni veden. Matkalla liinavaatekaapille yritän muistaa mitä olin tekemässä.
Päivän lopuksi:
autoa ei ole pesty, kutsuja ei ole postitettu, roskista ei ole tyhjennetty, lämmin kokis on edelleen ikkunalaudalla, kukkia ei ole kasteltu, postimerkkejä on edelleen vain yksi, en löydä television
kaukosäädintä saatikka lasejani, enkä muista minne olen laittanut autonavaimet.
Miettiessäni, miksi mitään hommaa ei ole hoidettu tänään, olen todella hämmentynyt, sillä olen ollut kiireinen koko päivän ja olen todella väsynyt.
Ymmärrän, että tämä on vakava ongelma ja aion hankkia apua, mutta ensin tarkastan sähköpostini…
ÄLÄ NAURA!
Jos et vielä tunnistanut tästä itseäsi niin voit olla varma, että sekin päivä tulee… ehkä nopeammin kuin arvaatkaan!facebookissa pyörinyt tämmöinen teksti kuvaa todella hyvin elämääni, kovasti hössötystä mut mitään ei saa aikaiseksi... tänään saatiin rahat kirppisostoksista ja hyvin oli mennyt et oon kyllä tyytyväinen..ei paljoa tarvinut kotiin raahata...ja osan vietiinki suoraan kierrätykseen.. ja mulla oma systeemi miten yritän myydä eka facebookissa viikon ja sit jos ei mene niin annetaan vaihdetaan palstalle
raivaus kodista tavarat vähemmäksi... toivottavasti sais...

olen tässä katsonut kuinka talvi on kaunis näin talvella kun puut ovat valkoisena ja talviaurinko päistaa puiden välistä.. pitäski kylminä ja synkkinä päivinä keskittyäkki katsomaan sitä kauneutta mitä ympäriltä löytyy.. tuunasin tavallisen hiuslenksun virkkaamalla ruusun näitä pitäs alkaa tehtaileen erivärisiä.. söpön näköistä kun tyttö antaa kiltisti laittaa letit, no okei välillä hieman hankalaa... joo oli tän kuvan saaminenki työn takana


yksi päivä  tämä rakas neljä vuotias tyttäreni halusi leipoa pullaa, tein 2,5dl taikinan ja tässä ne pullat on..tyttö ite leipoi hyvin oppinut.. mä hieman tietenki autoin..

tässä pitäs tehdä kunnon tiivistelmä maksasairaan ruokavaliosta ja itsehoidosta, mulla todettu 2.9.2013 pbc maksasairaus, nyt pitäs mennä 10 päivä ouluun maksabiopsiin, jännittää kamalasti..ja oon tässä vaihtanut ruokavaliota kohti terveellisemmäksi niin heti maksa-arvot taas kohos.. ite huulipyöreenä et miten se silleen.. ei todellakaan ole tarkoitusta enää palata vanhaa roskaruokaa syömään ei enää haluta yhtään...koska haluan itelle sitä hyvää oloa...kohta pitäs tehdä illan jooga aion joka päivä ottaa ainaki kerran päivässä...matkalla kohti parempaa huomista ja hyvää oloa.. hyvää illan jatkoa kaikille.. ois kiva lukea kommenttejaki

1 kommentti: