sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Hiihtoloman huipennus

Teimme pienen lomareissun Oulun Eedenissä, kävimme eka shoppailemassa Zeppeliinissä siellä tuli tuhlattua rahaa oikein kunnolla.. tytölle ostin vaatteita henkkamaukalta,itelle en tietenkään löytänyt mitään mut viereisestä kaupassa tuli senki edestä osteltua eli punnitse ja säästä..
Sit ostin kylpylästä tytölle kelluntauimapuvun, mikä oli hyvä ostos.. kun neitini on semmoinen rimpula niin ei tarvi erikseen ostaa kellukkeita..
Nautittiin täysin rinnoin kylpylässä uimisesta, ja hotelli elämästä.. Aamusta oli ihana aamupala voi kumpa sais semmoisen joka aamu, oli kyllä niin hyvää..Kuten hedelmiä suklaaseen dipattuna..
Tänä päivänä olimme hoplopissa, lapsille täysi paratiisi, me aikuiset saatiin enimmäkseen istuskella ku lapset juoksenteli siellä, itekki hetken aikaa tyttäreni perässä kylläpä neljävuotias niin vauhdikas etten meinannut perässä pysyä :) Oli kyllä aivan ihana viikonloppu..
Hullulta tuntuu et nyt on maaliskuun 9 päivä eikä juuri ollenkaan lunta Oulussa, täällä  Kuusamossa kylläki mut kohta alkaa jee pyöräilykausi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti