sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Villiyrttikurssia, melontaretkeä ym...


Tämä kesä on kyllä ollut monipuolinen..toukokuun lopussa olin paikallisen mll:n johtokunnan kans koskenlaskussa mentiin se villireitti, sykkeet oli varmaan alussa huipussaan mutta ei se niin paha ollutkaan.. sitten meillä oli koulussa villiyrttikoulutus, pöydät notkuivat toinen toistaan parempia ruokia,  esim. savulohinokkos piirakkaa, voikukka sämpylöitä, siankärsämöpestoa, orvokki jäädykettä männynkerkkäkinuskilla oli kyllä todella hyvää ym. ym.
Viime viikolla olimme Oulangalla melomassa, oli todella upea kokemus mahtavalla porukalla..ja samalla opettelimme kasvisten tuntemusta ja saunoimme siellä telttasaunoissa.
Juhannukseksi tein lohivoileipä kakkua ja mansikkadomino jäädykettä.. 
tänään sain korjattua tyttärelleni minun vanhan mekkoni, jonka äitini oli minulle tehnyt kun olin suunnilleen lapseni ikäinen, siis tää on aitoa retroa :)
no ei minulta kivat jutut ihan  heti lopu.. huomenna menen taitokeskuksen järjestämälle langanvärjäyskurssille.

Niin käytiinhän me myös Kemissä ja Viantiellä kun pikkuveljeni sai valkolakin päähänsä, ja siskoni luo tuli kanoja.. yksi kana on kuulema tyttäreni ja sen nimi on nauhatta.. 
Itellä hirveä hinku muuttaa maalle... ahdistaa rivitaloasuminen, haluan tilaa ympärille.. ison pihan jossa voi touhuta kaikenlaista, ja josta löytää sopivasti myös villivihanneksiakin ruokapöytääni..ja tyttö tuumas et vois eläimiä hommata pari hevosta, lampaita, kanoja ym... se olisiki upeaa.. ja miksei oma uimarantakin ....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti