perjantai 15. marraskuuta 2013

Lapsiltako pitää takavarikoida muumifilmit????

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288620839747.html kaikkea ne keksiiki, vai nyt kamala haloo ku muumipappa polttaa piippua... ja mikä huvittavinta muumit on viimevuosina olleet suosituimpia kuin koskaan omassakaan lapsuudessani, niin tupakointi taas huomattavasti vähentynyt,,, ennen oli vähemmistönä ne jotka ei polttaneet ja nyt on taas toisinpäin.. eli hyvä syyttää muumipappaa tupakoinnista.. ton uutisen ymmärtäisin jos ois aprillipäivä niin sopiva pila lehteen mut ei ole..
joo tämä on sarjassamme sitä et mitä kans en voi ymmärtää ku rasistiseks ajateltiin neekerin suukot, mustaa miestä,lakupete ym.. ja kuinka moni ajatteli niitä rasistisena tuskimpa kukaan, mut joku ns. viisas päätti et ne on rasistisia... ja eiköhän tässä maassaki on paljon pahempia epäkohtia keskityttäis ennemmin semmoiseen ja tommoiset tyhjänpäiväiset höpötykset pois...
löysin ihana reseptin http://suklaapanda.blogspot.fi/2013/02/nopeat-sampylat-ilman-hiivaa.html

1 kommentti:

  1. Alkuperäisissä muumeissahan pappa vetelee rommia ihan mielellään :D Sit pitäis vaihtaa myös NUUSKAmuikkusen nimi, hui kauhia, ja ottaa siltäkin piippu pois... ;)

    VastaaPoista